Lappeenranta Wildmen

Lappeenranta Wildmen on amerikkalaisen jalkapallon joukkue, joka koostuu Lappeenrannan teknillisen yliopiston, sekä Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoista. Tavoitteena on pelata sekä menestyä korkeakoulujen SM-sarjassa ja perehdyttää uusia harrastajia lajin saloihin vaatimatta aikaisempaa kokemusta.

Harjoituspaikkana toimii keskiviikkoisin klo 20.00-21.30 yliopiston monitoimisali ja torstaisin AMK:n monitoimisali klo 20:00-21:30. Mukaan et tarvitse muuta kuin sisäpelikengät, shortsit, motivaatiota sekä asennetta. Valmentajina toimivat maajoukkuekokemuksen omaavat aktiivipelaajat, jotka opettavat lajin salat aivan ruohonjuuritasolta saakka.

Muukaan voi liittyä kaikki SaLut-passin omaavat lajista kiinnostuneet opiskelijat. Painotamme, että mitään aikaisempaa tietämystä säännöistä tai lajista ei tarvita. Olit sitten enemmän tai vähemmän urheilullinen, pienikokoinen tai hyvin syönyt, tästä joukkueesta löytyy varmasti kaikille paikka!

Unique athletic collective built out of the students of Lappeenranta University of Technology and Saimaa School of Applied Sciences.

If you’re interested, send us a message and come to practice.