Dogs lähtee kauteen leveällä rosterilla

Wasa Dogs on saanut alkukaudesta rekrytoitua hyvän määrän uusia pelaajia ja tämän lisäksi monet vanhoista koirista ovat pysyneet kokoonpanossa.

Rosteri koostuu nyt vähän päälle kolmestakymmenestä pelaajasta ja vielä lisäksi kuudesta valmennus-, koordinointi- tai huoltohommissa toimivasta henkilöstä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelimatkoille lähtee noin 40 nälkäistä ja verenhimoista koiraa!

Wasa Dogs on tämän vuoden aikana saanut panostettua treenaamiseen enemmän kuin aikaisempina vuosina. Tämän vuoden rookiet, eli tänä vuonna aloittaneet pelaajat, ovat hitsautuneet osaksi joukkuetta sekä samalla kehittyneet nopeasti vaaditulle tasolle, joka näkyy suoraan rookieiden määrässä jopa aloittavassa kokoonpanossa.

Viime vuoden sarjapolku loppui koirilla lyhyeen, kun loppupelit jäivät vain haaveeksi ja tassut kastuivat. Kyseisen sukelluksen jälkeen vanhat koirat ovat pitäneet huolta siitä, että tätä ei tapahtuisi tulevalla kaudella, ja tämän on voinut huomata kuluneen harjoituskauden kohonneesta intensiteetistä sekä koventuneesta vaatimustasosta.

Tavoitteena on, että 2020 pelikaudella ei jätetä kiveäkään kääntämättä mestaruuden tavoittelussa!

Lue lisää

Dogs aloittaa kautensa vieraspelillä.  Lauantaina 22. helmikuuta avauspelissä vastaan asettuu  Mahti Cocks Tampereelta. HUOM! Aiemmasta tiedosta poiketen ottelu pelataan Tampereen Pyynikin urheilukentällä klo 19.45 alkaen