Wasa Dogs on saanut valmistautua Student Bowliin rauhassa

Korkeakoulujenkkifutis-kausi 2018 saavuttaa huipennuksensa perjantain ja lauantain aikana, kun Turussa Parkin kentällä pelataan lopputurnaus eli Student Bowl. Perjantaina pelataan puolivälierät ja lauantaina ensi välierät ja sen jälkeen mitalipelit. Nähtävää ja koettavaa siis riittää!

Wasa Dogs kärsi kauden avausottelussa Aalto Predatorsille niukasti yhdellä, pisteellä joten Student Bowlin puolivälieriin Vaasasta saapuu varmasti sisuuntunut joukko kohtaamaan uudelleen Predatorsin. Predators pääsee lopputurnaukseen ainakin hyvin valmistautuneena, sillä ainakaan otteluruuhka ei ole vaasalaisia paina – edellisen kerran Dogs pelasi reilut 1,5 kuukautta sitten.

Tornadoesin ottelut runkosarjassa:

Predators – Dogs 20–19

Dogs – Renegades 31–24

Dogs – Hawks 49–12

 

Seuraavassa Dogsin tunnelmista kertoo valmentaja Antti Rinta-aho:

Mitkä asiat varmistivat teille lopputurnauspaikan?

Lopputurnauspaikalle oli jo alkusyksystä lähtien hyvät mahdollisuudet, sillä onnistuneiden rekrytointien myötä joukkueessa oli paljon potentiaalia. Runkosarjan aikana sekä puolustus että hyökkäys suorittivat perusasiat kentällä kiitettävästi. Hyökkäys teki yksinkertaisesti tarpeeksi pisteitä ja puolustus vastaavasti ei antanut niitä liikaa vastustajalle.

Nosta esille kaksi keskeistä onnistujaa teidän kauden ajalta.

Hyökkäyksen miehenä joutuu vetämään kotiinpäin tässä asiassa. Ensimmäisenä onnistujana täytyy mainita rookie-RB Juha Kärnä, joka on osoittanut kentällä erittäin hyviä otteita pitkin kautta. Mies säväytti jo ensimmäisissä treeneissä aggressiivisuudellaan, eikä tahti ole suinkaan hidastunut runkosarjan aikana. Toinen onnistuja on koirien monitoimimies Lauri Saari. Herra on tehnyt jatkuvaa tuhoa sekä hyökkäyksen että puolustuksen puolella ilman mitään väsymyksen merkkejä.

Mitkä kaksi joukkuetta ovat pahimpia vastustajia Student Bowlissa?

Kaikki lopputurnaukseen päässeet joukkueet ovat kovia vastustajia. Runkosarjasta päätellen pahimmiksi vastustajaksi nimeäisin kuitenkin Lappeenrannan ja UTU:n. Heidän pelinsä on vaikuttanut kauden aikana vahvimmalta.

Student Bowl on toki aina oma tapahtumansa ja joukkueet voivat olla täysin erilaisia kuin runkosarjan aikana, joten odotan innolla millaisen paketin esimerkiksi Aalto Predators on saanut raavittua kasaan.

 

Student Bowl IV 27.–28.4.

Puolivälierät:

PE 27.04. | 16:00 | Parkin kenttä, Turku:

kenttä 1: Wasa Dogs – Aalto Predators

kenttä 2: UTU Beaver Hunters – TUAS Tornadoes

Välierät:

LA 28.04. | 11:00 | Parkin kenttä, Turku:

kenttä 1: Lappeenranta Wildmen –

kenttä 2: NDU Black Knights –

Pronssiottelu:

LA 28.04. | 15:00 | Parkin kenttä, Turku:

kenttä 1: välierien häviäjät

Loppuottelu:

LA 28.04. | 16:0o | Parkin kenttä, Turku:

kenttä 2: välierien voittajat

Liput: 5 euroa (sisältää sisäänpääsyn molempina päivinä, sisäänpääsyn iltajuhlaan ja haalarimerkin)

Turnauksen järjestää TUAS Tornadoes